Opoziția a acționat ca un adevărat virus social, care distruge țara și propriul popor

Opoziția a acționat ca un adevărat virus social, care distruge țara și propriul popor

Opoziția a acționat ca un adevărat virus social, care distruge țara și propriul popor. Opoziția a dorit să arunce astăzi țara în haos, să lase cetățenii fără salarii și fără pensii. Deputații grupurilor Sandu-Candu-Șor-Năstase au vrut să lase fără salarii și suport până și medicii din țară, care sunt acum în prima linie de luptă cu virusul COVID-19. Slavă Domnului, nu le-a reușit!

Majoritatea parlamentară a aprobat împrumuturile din Rusia și de la FMI.

Cu votul nostru, moldovenii vor avea salarii și pensii, medicii vor avea suport financiar și material în continuare.

Este regretabil că opoziția face tot posibilul ca în țară să se înrăutățească situația, în speranță că, poate așa, vor reveni ei la guvernare. RUȘINE pentru așa ceva! Cei care acum critică împrumutul din Rusia doar pentru că este unul rusesc, uită că doar cu câteva luni în urmă au semnat acorduri de împrumut prin care s-au obligat să majoreze taxe și impozite, să scumpească gazul pentru consumatori. La fel se fac că uită cei care au luat anterior credite externe cu o rată de dobândă mai mare ori s-au împrumutat din băncile comerciale din țară cu rate de peste 20%.

Înțelegem că există luptă politică, dar interesul cetățenilor și al țării ar trebui să ne unească. Iar acum cetățenii trebuie să primească salarii și pensii, alt ajutor social. Și businessul are nevoie de sprijin din partea guvernului. Ca și oricare stat din lume, acum și Moldova are nevoie de ajutor extern pentru a depăși această criză. Îndemnăm toată clasa politică din țară să se conducă exclusiv de interesele oamenilor din Republica Moldova, așa cum face Partidul Socialiștilor.