Chiar dacă anul 2020 a fost unul complicat, am reuşit să implementăm şi o bună parte din agenda noastră iniţială

Chiar dacă anul 2020 a fost unul complicat, am reuşit să implementăm şi o bună parte din agenda noastră iniţială

Corneliu Furculiță, președintele Fracțiunii PSRM în Parlament, cu referire la anul 2020 și 2021, a declarat că socialiştii nu își schimbă priorităţile în funcţie de evenimentele politice sau în funcţie de impactul acestora, informează TRIBUNA.

„Prioritatea noastră pentru anul 2020 a fost să oferim tot suportul necesar Guvernului în realizarea programului său de activitate, pentru care ne-am asumat şi noi responsabilitatea prin votul de încredere acordat. De aceea, într-un fel provocările cu care s-a confruntat Executivul au fost provocările noastre comune”, a declarat Corneliu Furculiță.

Deputatul a spus că este important să menţioneze și că agenda iniţială, stabilită pentru întreg anul 2020, a suferit modificări esenţiale pe parcurs. „A trebuit să ne ajustăm priorităţile, ca urmare a pandemiei de COVID-19, ce nu putea fi anticipată la etapa elaborării agendei pentru 2020. Mă bucur însă că, de rând cu noile priorităţi apărute şi chiar dacă anul a fost unul complicat, am reuşit să implementăm şi o bună parte din agenda noastră iniţială”, a menționat Furculiță.

Totodată, el a comunicat: „noi, socialiştii, nu ne schimbăm priorităţile în funcţie de evenimentele politice sau în funcţie de impactul acestora. Şi fiind în opoziţie, şi la guvernare, tot timpul am promovat o politică pornită de la interesele reale ale cetăţenilor, ale ţării, în general”. „Aşa va fi şi în continuare. Agenda socială complexă pe care o avem este prioritatea noastră şi vom merge consecvent pe implementarea ei în continuare”, a subliniat socialistul, pentru TRIBUNA.